A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

A bejárati Ajtótervező programról

2019.11.02

A bejárati Ajtótervező programról

Nívó biztonsági bejárati ajtóEbben a bejegyzésben a bejárati Ajtótervező programról számolunk be részletesebben. Építkezésnél, felújításnál számos döntést kell hoznunk. Ráadásul a döntések jelentős része hosszú évekre, akár évtizedekre is hatással lesz otthonunk minőségére, küllemére és használhatóságára. Az egyik kardinális pont a nyílászárók kiválasztása. Az esztétikai elképzelések mellett a megfelelő hőszigetelés, a zajszűrés is fontos szempont.

A választást az sem könnyíti meg, hogy a piacon gyakorlatilag végtelen számú nyílászáróból választhatunk. Szűkíthetünk az anyaghasználat, az egyedi megoldások, biztonsági felszereltség, szakértői háttér alapján, de főleg a minőség számíthat a végső döntésben. A legtöbbet használt nyílászáró a bejárati ajtó, így ennek kiválasztása különösen nagy odafigyelést igényel. Egyszeri beruházással, hosszú távú befektetésként tekintsünk rá, hiszen elsősorban a bejárati ajtó felel ingatlanunk, értékeink védelméért.

Műanyag és fa bejárati ajtó

Amikor bejárati ajtónkat tervezzük, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Legyen elegáns, időtálló, kifizetődő, de mindenek előtt: biztonságos. Fából, műanyagból és fémből készült ajtókat is találunk, az ajtó funkciója és saját elképzeléseink szerint választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

A műanyag ajtók nem igényelnek különösebb karbantartást, szemben a fa ajtókkal. A műanyag ajtó kedvező árával és a széles termékkínálat miatt lehet vonzó. Érdemes azonban számba vennünk, hogy az ilyen típusú ajtók szerkezete idővel elfárad, színük kifakul, és a betörők számára sem jelentenek nagy kihívást.

Fából bármilyen forma, méret előállítható, rusztikus szépsége univerzális, sosem megy ki a divatból. A nedvesség viszont nem barátja, párás helyen gyorsan deformálódik. A faajtó szépsége és formálhatósága sem tudja ellensúlyozni azt a tényt, hogy biztonsági szinten nem versenyezhet a biztonsági fém ajtóval.

Biztonsági ajtó tervezése

Azok számára, akik nem szeretnének lemondani a fa természetességről, de a biztonságról sem, megoldást jelenthet a fahatású borítással rendelkező fém bejárati ajtó. Itt sem kell sablon megoldásokban gondolkodnunk, hiszen a biztonsági ajtó tervezésénél a legtöbb kérdésében mi magunk dönthetünk. Érdemes azonban profi szakember segítségét kérni, hogy otthonunk bejárata ideális legyen biztonsági és esztétikai szempontból is.

A NÍVÓ Biztonsági Ajtó szakemberei a helyszíni felmérés után, az egyéni igények figyelembevételével készítik el a leendő ajtó végső árajánlatát és terveit. Rendelés után, a gyár saját üzemében gyártják le az adott helyre tervezett ajtót, és a házhozszállítás után be is szerelik. Az egyéni elképzelések, szín és méretek alapján készült ajtók mindegyike egyedi.

Bejárati Ajtótervező program

Saját elképzeléseinkről valós képet alkothatunk az Ajtótervező program használatával. A megtervezett ajtóval a szakemberek munkájához is jelentősen hozzájárulhatunk, hiszen a helyszínre érkezve, már előzetesen tájékozódhatnak a koncepcióról.

A biztonsági bejárat tervezésekor közel 100-féle színből, számos kilincs garnitúrából és 12 féle biztonságtechnikai felszereltségből választhatunk.

Az egyedi méret és szín mellett lehetőségünk van üvegbetétek alkalmazására is. Az ajtót tervezhetjük egy- vagy kétszárnyú kivitelben, lépcsőházba és kültérre nyíló típusoknál egyaránt. Lehet klasszikus vagy modern, válasszunk játékos vagy visszafogott stílust, a tökéletes biztonság mindegyik ajtónál garantált!




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!