A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Belépés csak engedéllyel – üveges bejárati ajtó

2019.06.24

Belépés csak engedéllyel – üveges bejárati ajtó

Az ajtó, főleg, ha bejárati ajtóról beszélünk, a határt jelöli a kinti, idegen világ és a benti, magán tér között. Ideális esetben az ajtónyitó személye dönti el, hogy ebbe a magánszférába kit és mikor enged be. Sajnos azonban akadnak olyanok, akiket egy bezárt ajtó sem rettent el attól, hogy bejussanak az általuk kiszemelt ingatlanba. Éppen ezért kiemelten fontos egy strapabíró biztonsági ajtó, legyen az kültéri vagy beltéri, üveges vagy egyszerűbb kialakítású.

Ma, Magyarországon a betörések jelentős részét a nyílászárókon, azon belül is a bejárati ajtón keresztül követik el. Az illetéktelen behatolók nem csak az ingatlanba törnek be, hanem az ajtóban is jelentős károkat okozhatnak. Egy feltört zár, egy betört kémlelő ablak cseréje jelentős összegbe kerül. Ráadásul, ha az ajtótok és lap szerkezetileg roncsolódik, akkor a továbbiakban sem véd meg minket a hívatlan látogatóktól.

Biztonságot nyújt

A bejárati ajtó ingatlanunk egyik meghatározó eleme. Nem mindegy, hogy a bejárat hogyan néz ki, milyen benyomást kelt. Akkor sem, ha zárt lépcsőházban, folyosóra nyílik, de akkor sem, ha családi házunk bejáratát zárja. A külső megjelenés, a minőségi kivitelezés nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem egy hozzáértő számára – márpedig a betörők ilyenek – is üzenettel bírhat.

Egy több ponton rögzített és záródó, masszív biztonsági ajtó már önmagában elriaszthatja a tolvajt. A biztonsági bejárati ajtó nem csak védelmet nyújt, hanem kiváló hő- és hangszigeteléssel is rendelkezik. Tompítja a kinti zajokat, és segít az ingatlan megfelelő hőtartásában. Ha biztonsági ajtót választunk, akkor jelentősen növeljük biztonságérzetünket, és gondoskodunk értékeink megfelelő védelméről is.

Vonzó megjelenés

Bár a biztonság az elsődleges szempont, az ajtó külleme is meghatározó. Sokak számára a biztonsági ajtó egyet jelent valamiféle ipari hatású fémlemezzel, holott a valóságtól mi sem áll messzebb! Az egyedi méret és színválaszték mellett már számos olyan külső jellemző is választható, ami nem csak kiszolgálja az egyéni igényeket, de széppé is teszi bejáratunkat.

Ilyen például az üvegbetét, üvegablak alkalmazása. Akadnak olyanok, akik úgy vélik, hogy a biztonságos kialakítást gyengíti egy üvegablak, hogy talán nem elég stabil, és könnyen betörhetővé válik az ajtó. Ha ilyen kétség merülne fel bennünk, akkor megnyugodhatunk: a biztonsági ajtó üvegablakai is maximális betörésvédelemmel rendelkeznek.

Miért válasszunk üveges biztonsági ajtót?

Nívó üveges acél biztonsági ajtóAz üveges bejárati ajtó nem csak stílusos, hanem praktikus is. Az előszoba gyakran otthonunk egyik legsötétebb helyisége, ezért egy kis természetes plusz fény mindenképpen jól jöhet. A fény mellett – kiviteltől függően – azt is láthatjuk, hogy ki áll az ajtó előtt. Homályosított ablakon legfeljebb sziluetteket vehetünk ki, de egy tükrös üvegezéssel kiláthatunk. Ennél a megoldásnál azonban figyelnünk kell arra, hogy este, amikor lakásunkban világos van, akkor a tükörhatás megfordul. Mi tükröződünk, aki viszont bebocsátásra vár, az belát a lakásba.

Az ablakos ajtók elrendezése, mennyisége és mérete is eltérő lehet, mint ahogy az osztott kivitel is opció. Választhatunk egyszárnyú vagy aszimmetrikus ajtót, üvegbetétekkel, illetve bevilágító ablakkal is.

Bármilyen biztonsági bejárati ajtó mellett is döntünk, abban biztosak lehetünk, hogy otthonunk, értékeink védelméért sokat tettünk. Szerencsére ez a védelem már együtt jár az esztétikus kivitellel, és a természetes fényről sem kell lemondanunk, ha üveges bejárati ajtót szereltetünk be.




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!