A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Az otthon védelmében – biztonsági bejárati ajtó beépítése

2019.06.15

Az otthon védelmében – biztonsági bejárati ajtó beépítése

Kevés fontosabb dolog van az életben annál, mint hogy családunkat, otthonunkat biztonságban tudhassuk. Az utóbbi időben megnőtt a kereslet a különféle biztonságtechnikai megoldások iránt, ami sajnos arra vezethető vissza, hogy értékeink fokozott védelmet igényelnek. Legyen szó önálló családi házról, társasházi otthonról, lakossági vagy kereskedelmi célból fenntartott lakásról, a biztonságos bejárati ajtók beépítéséről mindenképpen érdemes gondoskodnunk.

A lakásbetörések jelentős részét a bejárati ajtón keresztül bejutva követik el. A vagyoni károkozás mellett a betörők az ajtók, a zárak állapotával sem igen törődnek. Számos esetben a lakástulajdonosok úgy vélik, hogy egy külső rács vagy egy hevederzár távol tartja a nemkívánatos egyéneket otthonuktól. Napjainkra azonban ezek a biztonsági megoldások sokszor nem jelentenek kihívást a betörőknek.

Bejárati ajtó beépítése

Nívó biztonsági bejárati ajtóA biztonsági ajtók terén széles a kínálat, hiszen nemcsak az egyéni igényekhez kell igazodniuk, hanem az egyedi kialakítású otthonok méreteire is. A Nívó termékei több mint százféle színben és egyedi méretben rendelhetők, és most július 15-ig ingyen vállaljuk a bejárati ajtók beépítését.

A felmérést és a beépítést is szakképzett mesteremberek végzik, akik a kezdeti tervezéstől a gyártáson át a végső takarításig minden munkafolyamatot végigvisznek. Igény szerint a használt ajtó elszállításáról is díjmentesen gondoskodnak. Az ajtóhoz kapcsolódó kiegészítők, mint a kulcsok, az optikai kitekintő, a belső gombfordító, a különféle üveg és ablak változatok, a sokféle kilincs mind a kínálat részét képezik.

A termékpalettában mindenki megtalálhatja azt a biztonsági ajtót, ami egyedi igényeire és elképzeléseire van szabva. Érdemes körülnézni weboldalunkon, mert számos akcióval várjuk a vásárlókat.

Meggyőző tények

A beépített bejárati ajtó nemcsak esztétikus megoldás, hanem masszív kivitelével önmagában is elrettentő lehet egy tervezett betörés esetén. A beépítés után a tok-ajtó-keret hármasa és az ajtólap acéllemezes megerősítése megakadályozza, hogy illetéktelenek bejussanak otthonunkba. A beépítés során a szakemberek olyan technikával rögzítik a falba az ajtót, amely ellenáll mindenféle erőhatásnak, feszegetésnek. A biztonsági bejárati ajtó mindent tud, amit más ajtó, de pont a plusz tudása az, ami miatt érdemes beépíttetnünk. Ez a plusz pedig az, hogy tudjuk, ilyen bejárati ajtó mögött maximális biztonságban vagyunk.

Még egy kis plusz

Akadnak olyanok, akik úgy vélik, hogy nem áldoznak egy biztonsági ajtóra, elég nekik egy plusz zár vagy egy rácsos védelmi megoldás. Ahogy már említettük, ezek egyrészt idejétmúltak, másrészt sokszor nem is praktikusak. Gondoljunk csak bele, hogy egy panellakásban élünk, az épület sokadik emeletén. Nyilvánvaló, hogy nem az ablakon keresztül fognak hozzánk bejutni a hívatlan látogatók.

Számtalan tömbházban találkozhatunk azzal a lehangoló látvánnyal, hogy egész folyósokat rácsoznak le az ott élők, így biztosítva lakásuk és önmaguk védelmét. Ezek a rácsok nem csak csúnyák, hanem tűz esetén igazi problémát jelenthetnek. Ha biztonsági ajtót alkalmazunk, a hangszigetelés és a hőszigetelés mellett még azt is megkapjuk, hogy nem rácsok között vagyunk kénytelenek élni. Egyszeri beruházással, biztonsági, bejárati ajtó beszerelésével egy életre gondoskodhatunk otthonunk maximális védelméről.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még a mai nap folyamán! Ha pedig szeretné megtekinteni ajtóinkat, Nagytarcsán a bemutatótermünkben és több budapesti mintaállványunkon megteheti.




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!