A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Bejárati ajtó berakása

2019.12.11

Bejárati ajtó berakása

A házépítés, de még egy kisebb lakásfelújítás sem mentes az izgalomtól. Ahhoz, hogy minden a tervek szerint alakuljon, az előkészítéstől kezdve, a kivitelezésen át, az utómunkáig mindennek flottul kell mennie. Ez elképzelésnek szép, de gyakorlatilag megvalósíthatatlan. Bármikor jöhet egy előre nem látott akadály: egy megkésett engedély, a költségek emelkedése, a szakemberek hiánya. Akad, aki úgy véli, hogy maga áll neki bizonyos szakmunkáknak, például az ajtó berakásának. Ennek az is oka lehet, hogy nincs idő kivárni a megfelelő szakembert, de sokszor a spórolás is szempontként jelenik meg.

Mielőtt azonban nekifogunk saját kezűleg elvégezni bizonyos felújítási, építési munkákat, mérlegeljünk, hogy megéri-e. Nem egyedülálló eset, hogy szakember mellőzésével nagyobb károkat, magasabb költségeket idézünk elő. Így van ez a bejárati ajtó beépítésével is. Ne feledjük: helyreállítani mindig többe kerül, mint eleve jól csinálni.

Ajtók, ablakok

Az ingatlanok kritikus pontjai a nyílászárók. Fontos az időtálló anyaghasználat, hiszen egy minőségi ablaknak, ajtónak az UV sugárzásnak és más külső hatásoknak, nedvességnek, fagynak is ellent kell tudni állnia. A ház egyik legmeghatározóbb eleme a bejárati ajtó. Ahogy a többi nyílászáró, így ennek is jó hang- és hőszigetelőnek kell lennie, hiszen egy mai, modern ingatlan esetében a hőmegtartás kiemelten fontos.

A nyílászáró minősége energetikai, de főleg védelmi szempontból is kulcsfontosságú. A betörésvédelem is különösen lényeges, ez pedig a nyílászáróknál kezdődik. A bejárati ajtó a magánszféra megvédésére szolgál, emellett benttartja a hőt, nem engedi beszűrődni az utcai vagy lépcsőházi zajokat. Bárhová is érkezünk, a bejárati ajtó előtt biztosan elidőzünk, így az sem mellékes, hogy milyen a külleme.

Bejárati ajtó berakása

A felsorolt jellemzők legfontosabbja azonban az, hogy megfelelő biztonságot nyújtson az ajtó: óvja ingatlanunkat, értékeinket. Mára már van olyan lehetőség is, hogy biztonsági bejárati ajtónk méretéről, színéről is mi döntsünk. Ha már úgy döntöttünk, hogy befektetünk, és családunk és otthonunk biztonsága érdekében egyedi bejárati ajtót készíttetünk, akkor a szakszerű ajtóberakással is számoljunk.

Az ajtóberakás komoly precizitást és szaktudást igénylő feladat. Az ajtónyílás kimérésétől kezdve, a tok beépítésén át, a kilincs felszereléséig kellő körültekintést igénylő munkafolyamat. Egy ajtó beépítésekor asztalos-, kőműves-, festési munka is adódhat. A biztonsági bejárati ajtó ráadásul csak akkor nyújtja a maximális védelmet, ha a tok megfelelő rögzítéssel kerül a falba. A csapozatok, zsanérok beállítása, a vízszintezés, a pontos záródás elérése profi munkát igényel.

Bízza a profikra!

Elsőként vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Ezt megteheti e-mailen vagy telefonon, amely után előzetes árkalkuláció készül. Ha az irányár megfelel, akkor időpont egyeztetés után munkatársunk helyszíni felmérést végez.

Rögzíti a pontos méreteket és az egyéni igényeket, mint például az ajtó színét, zárszerkezetét, mintázatát, kilincsét vagy éppen az üvegbetétek elhelyezkedését. A megrendelt egyedi ajtó néhány héten belül legyártásra, házhozszállításra, majd 1-2 óra alatt beszerelésre kerül. A beépítési munka után a bejáratot rendezetten és tisztán veheti át. Ha minőségi biztonsági bejárati ajtót rendel és szakemberre bízza az ajtó beépítését, nyugodt lehet értékei biztonsága felől!




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!