A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Miért fontos az ajtó cseréje?

2020.04.22

Miért fontos az ajtó cseréje?

Ha új ingatlanba költözik, vagy teljesen felújítja a régit, akkor a munkálatok között valószínűleg szerepelni fog a bejárati ajtó cseréje is. Különösen akkor érdemes ezt megfontolnia, ha eddig egy régi, fából készült ajtóval ringatta magát hamis biztonságérzetbe.

b111fe

Védje meg értékeit!

Ön tudta, hogy a betörések közel 95%-ánál az illetéktelen behatoló az ajtón jut be a lakásba? Legyünk őszinték: egy hagyományos faajtó, ami egyetlen ponton záródik, bizony nem tanúsít túl nagy ellenállást. Elég egy-két jól irányzott mozdulat, és a betörő előtt máris szabad az út, mi pedig hazatérve már csak a hűlt helyét találjuk vagyontárgyainknak.

Természetesen senki ne gondolja azt, hogy “velem ez úgysem történhet meg”. Sajnos a károsultak nagy része is így vélekedett, mielőtt kirabolták. Épp ezért jobb, ha előre gondolkodik, és oly módon jár túl a betörők eszén, hogy megerősíti lakása védelmét. 

Ha olyan ajtót szeretne, amely mögött nyugodtan biztonságban tudhatja értékeit, akkor mindenképp érdemes megfontolni a betörésmentes Nívó Biztonsági Ajtó beszereltetését. Ezek az ajtók, bár ránézésére épp olyanok, mint fából készült társaik, azonban sokkal masszívabbak és erősebbek. A fa ugyanis ezúttal csak a burkolat szerepét tölti be, hiszen maga az ajtó 1,5 mm vastag tömör acél, amely mindkét oldalról szigetelőréteggel van ellátva. Emellett fajtától függően minimum 3 ponton záródik, így a megrongálásnak olyannyira ellenáll, hogy a hívatlan látogató valószínűleg hamar feladja a próbálkozást és továbbáll. 

Ha Önnél is aktuális az ajtó cseréje, és szeretné, ha az új ajtó nemcsak biztonságos, hanem esztétikus is lenne, akkor használja interaktív ajtótervezőnket, ahol egyéni igényei alapján testre szabhatja a választott ajtótípust. 

Így zajlik nálunk egy ajtócsere

IMG 8145

Amint felvette velünk a kapcsolatot, egy megadott időpontban szakembereink felkeresik Önt, hogy felmérjék a helyszínt és árajánlatot adjanak. Ez viszont napjainkban egy elég kényes pont, hiszen a jelenleg kialakult járványhelyzetben mást sem hallunk a médiából, mint hogy kerüljük a kontaktot más személyekkel, és ne fogadjunk látogatókat. El kellene akkor halasztania az ajtócserét, bizonytalan időre? Nem szükséges!

Szakembereink számára ugyanis kiemelten fontos a megrendelők és a saját biztonságuk, ezért minden lehetséges módon felkészültek, hogy megakadályozzák a vírus terjedését. Hiszen jól tudjuk, az egészség és a biztonság most a legfontosabb, vigyáznunk kell egymásra! Kollégáink csak úgy mennek ki Önhöz, hogy betartják a legmagasabb szintű higiéniai előírásokat. Kizárólag maszkban és kesztyűben dolgoznak, emellett végig tartják a legalább 2 méteres távolságot a megrendelőtől. A távozás előtt pedig minden esetben fertőtlenítenek maguk után. 

Biztonsági ajtó, biztonságos beszereléssel

Amint sikeresen egyeztettek, az Ön által kiválasztott ajtó hamarosan legyártásra kerül saját üzemünkben. Ha elkészült, ismét jelentkezünk, és megbeszélünk egy időpontot, amikor a szakemberek ismét ellátogatnak Önhöz, hogy beszereljék az új ajtót. Természetesen most sem kell a fertőzés miatt aggódnia! A munkatársak az ajtócsere folyamán is végig szem előtt tartják a biztonsági és higiéniai szempontokat.

Ennél a munkafolyamatnál már egyáltalán nem szükséges, hogy a szakemberrel ugyanabban a térben tartózkodjon, így gyakorlatilag minimalizálódik a fertőzésveszély, hiszen nem alakul ki szoros kontaktus. Kollégáinkat jól felkészítettük a veszélyhelyzetre, így a beszerelés folyamán végig tartani fogják az ajánlott távolságot. A maszk és a kesztyű viselése munka közben minden esetben előírás, illetve az ajtócsere befejeztével ismét gondoskodnak a szakszerű fertőtlenítésről. Nincs mitől tartania! 

Most még fontosabb a védelem

Sajnos még csak sejtéseink sincsenek arról, hogy meddig tarthat a veszélyhelyzet, illetve hogy milyen kedvezőtlen hatásai lehetnek majd a gazdaságra. Viszont ha ismét bekövetkezik egy nagyobb válság, akkor előfordulhat, hogy megnő a bűnözések, betörések száma is. 

Ezért most még fontosabb, hogy gondoskodjon ingatlana védelméről. A bejárati ajtó cseréjével viszont nem érdemes egyedül próbálkoznia! Ez egy olyan munkafolyamat, amely meglehetősen sok lépésből áll és komoly szaktudást igényel. Rengeteg szerszám és gyakorlat kell hozzá, hogy a beszerelés kellően alapos és precíz legyen. Ráadásul a csere során adódhatnak kőműves-, festési és asztalosmunkák is, a végeredménynek pedig tökéletesnek kell lennie, hiszen csak így garantált a biztonság. 

Ahelyett, hogy saját maga állna neki a feladatnak, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mindenben segítünk! Rendelje meg tőlünk új Nívó biztonsági ajtaját!




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!