A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Modern házak, innovatív megoldások

2020.10.08

Modern házak, innovatív megoldások

Bár sok fiatal pár albérletben kezdi külön életét, előbb-utóbb mindenki arra vágyik, hogy végre saját otthona legyen. A mostani fiatal felnőtt generáció rajong a modern házakért és az újszerű megoldásokért, ezért akik csak megtehetik, inkább saját ingatlant építtetnek, mintsem egy régit felújítsanak. Hisz a trendek folyamatosan változnak - ami egykor az újdonság erejével hatott, az mára elavulttá vált.

Álmaink otthona

Image 12 OKAki manapság ingatlan építésébe vagy vásárlásába fog, az igencsak nagy fába vágja a fejszéjét. Egy új ház felépítése rengeteg tervezést igényel, és nem mellesleg maga a kivitelezés is meglehetősen időigényes, viszont vitathatatlan előny, hogy így végül olyan otthonunk lehet, amely az utolsó szegletéig a mi elképzeléseink szerint készült. Az alapterület, a szobák száma, elrendezése (bizonyos keretek között persze) mind-mind úgy alakítható, ahogyan azt megálmodtuk.

Ezzel szemben, ha kész ház vásárlását tervezzük, akkor elképzelhető, hogy nehezen találunk olyat, amely minden szempontból megfelelne az igényeinknek. Persze az átépítés ebben a helyzetben is szóba jöhet, viszont ez az ingatlan árán felül jelentős plusz költséget jelenthet. Ha viszont szerencsések vagyunk, akkor akár olyan házra is bukkanhatunk, amely jelenlegi állapotában is tökéletes, és már csak a beköltözésre vár. Ez főként a modern házakra jellemző, amik nem 20-30 évvel ezelőtt (vagy még régebben) épültek, hanem fiatal, pár éves ingatlanok. 

Persze egy ilyen ház esetében magasabb vételárral is kell számolni, viszont ezért cserébe általában korszerű, energiatakarékos fűtési rendszert, új elektromos és vízvezetékrendszert, a mai kor igényeinek megfelelő nyílászárókat, és megfelelően hőszigetelt falakat kapunk. 

Miért fontos a modern házak védelme?

Mióta csak létezik magántulajdon, azóta létezik rablás is. Egyes tolvajok azonban szeretik elkerülni a személyes találkozást, és nem kívánnak közelharcba sem bonyolódni. Az efféle gazemberek célpontjai ezért általában az ingatlanok. Amint a család elmegy munkába és iskolába, esetleg több napra elutazik, az illető szép csendben beoson, majd értékeinkkel együtt távozik.

A betörők ráadásul a ház külleméből következtetnek az ott élők anyagi helyzetére is. Egy régies, málló vakolatú, felújításra szoruló ingatlanba általában nem túl nagy feladat betörni, viszont nem valószínű, hogy teli van értékes tárgyakkal. 

Ellenben egy szép új, modern ház azt a látszatot kelti, hogy a lakóiknak nincsenek anyagi problémáik, ezért a behatoló akár valódi “kincsesbányára” is lelhet odabenn. Statisztikák szerint viszont a betörések nagy többségét a bejárati ajtón keresztül követik el, ezért ezt a pontot érdemes a leginkább megerősíteni, ha a távollétünkben is biztonságban szeretnénk tudni otthonunkat. 

A biztonság a bejáratnál kezdődik!

A modern házak ismérve, hogy általában fejlett biztonsági rendszerrel vannak felszerelve, ezért noha “nagyobb fogást” jelentenek a betörők számára, mégis alaposan megnehezítik a dolgukat. A riasztó és az IP-kamera szinte már alapvető, azonban az általuk nyújtott védelem tökéletesen kiegészíthető egy Nívó Biztonsági Ajtóval.

A stílusos, ugyancsak modern kinézetű bejárati ajtó belsejében egy tömör acéltábla található, a keret pedig szénacél zártszelvényből készült. Mindez pedig kiegészül 2 db zárral, valamint 6 db mobil és 3 db fix záródási ponttal. Persze mindebből kívülről semmi sem látszik, hiszen ránézésre teljesen “ártalmatlan”, hagyományos bejárati ajtónak tűnik, a betörése azonban még a legelvetemültebb behatolónak is igencsak feladja a leckét. 

A biztonsági ajtók napjaink egyik innovatív megoldásának számítanak, melyekkel jelentősen visszaszorítható a betöréses esetek száma. Sokkal ellenállóbbak, mint a normál, fából vagy műanyagból készült társaik. A betörők többsége pedig szeretné elkerülni a feltűnést, ezért ha nem járnak rövid idő alatt sikerrel, akkor inkább gyorsan távoznak a tett színhelyéről, mielőtt szemet szúrnának például a szomszédoknak.

Hogyan lehet Önnek is Nívó Biztonsági Ajtaja?

A Nívó Ajtók minden modern házat tökéletesen kiegészítenek, hiszen rengetegféle színben és stílusban rendelhetőek, valamint egyedileg kerülnek legyártásra, ezáltal Ön is megtalálhatja az ingatlanjához leginkább illő megjelenést. 

Az ajtó mellett azonban nem árt, ha egy, a házzal szintén harmonizáló kerítéssel is védi otthonát, így már a kerti felszerelések is biztonságban lesznek. 

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és segítünk Önnek új ajtaja megtervezésében, vállaljuk a helyszíni felmérést, ránk bízhatja a teljes kivitelezést, és még régi ajtaját is díjmentesen elszállítjuk!




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!