A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Tájékoztató

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: HÁZAK ÁSZA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
PROJEKT CÍME: INNOVÁCIÓS TERVEZŐRÉSZLEG KIALAKÍTÁSA SIÓFOKON
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 151 960 357 Ft
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 70,00 %
A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A vállalkozás a jelen projektben bemutatott komplex fejlesztéssel kíván megfelelni a modern üzleti és kihívásoknak. A kapacitás- és hatékonyságnövelő technológiai fejlesztésen révén infrastrukturális fejlesztések, megújuló energia hasznosítását célzó beruházás, képzés, valamint technológiai korszerűsítés, eszközfejlesztés valósul meg.

A projekt eredményeként korszerű többletkapacitás valósul meg eredményeznek, magas termelékenységi mutatókkal. Az ingatlanberuházás eredményeként egy korszerű tervező és innovációs részleget alakítottunk ki a mintegy a jövőbeli innovációk bázisaként. Emellett a fent felsorolt beruházási elemek valósultak meg a lent felsorolt műszaki paraméterekkel:

A Széchenyi 2020 program keretében a projekt megvalósításához kapott európai uniós támogatás összege 151,960 millió forint, amely feltételesen vissza nem térítendő támogatásnak minősül.

A fejlesztés során megvalósuló projektelemek:

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2023.07.31.
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.16-22-2023-01351

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: HÁZAK ÁSZA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
PROJEKT CÍME: Időjárás álló, hegesztés nélkül könnyen összeszerelhető, moduláris kapu- és kerítésrendszer fejlesztése
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 193 871 311 Ft
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 55,0 %
A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A kutatás fejlesztés során kifejlesztésre kerül egy időjárás álló, hegesztés nélkül könnyen összeszerelhető, moduláris kapu- és kerítésrendszer. A rendszer elemei a gyártási helyszínen méretpontosan előállíthatóak, a telepítési helyszínen pedig oldható kötésekkel, egyszerűen összeállíthatóak és pontosan beállíthatóak a kivitelezésre került nyílásnak megfelelően.

A keretrendszer kialakításánál kikísérletezett sarok összekötő alkatrészek lehetőséget biztosítanak a helyszíni szerelésre oldható kötésekkel. A nagyobb méretű guruló, vagy úszókapu esetén közbenső merevítéseket is be kell építeni a keretbe, ehhez is ki kell fejleszteni a szükséges rögzítő és kötőelemeket. Ezeknek az összeszerelése szintén a beépítési helyszínen megvalósítható. A kapurendszer moduláris elemekkel bővíthető, így egyszerűen növelhető a mérete a nyílásnak megfelelően. Ezt a moduláris rendszert kifejlesztve nagy rugalmassággal növelhetőek a kapuszárnyak. A moduláris rendszer rögzítő elemei a fejlesztést követően egyszerűen szerelhetőek a helyszínen.

A fenti szempontok alapján kialakított keretekhez kifejlesztésre kerülnek a szükséges zsanérok, guruló és úszó kapunál a szükséges vezetések, görgők. A kutatás eredménye egy az elemek felszerelését egyszerű szerszámok használatával biztosítható beépítési mód, amelynek eredményeként nem kell magasan kvalifikált szerelőt igénybe venni a kivitelezéshez. A fejlesztés ezen részét külsős szolgáltató cég bevonásával, kutatás-fejlesztési szolgáltatás igénybevételével kívánjuk megvalósítani.

Szintén szükséges fejleszteni a zár, illetve egyéb automatizáláshoz nélkülözhetetlen elemek befogadásához szükséges felületek kidolgozását. Ily módon a kapu rendelhető sima zárral, mágneszárral, de rendelhető teljes automatizálással nyitás/zárás távirányítással, esetleg GSM technológiával.

A projektmegvalósítási időszak végére a termékcsalád készültségi foka várhatóan 100%-os lesz, azaz próbagyártáson átesett és tesztelt. A fejlesztési eredményeként egy a cég termelési profiljába jól illeszkedő, piacképes termékcsalád jön létre, mely várhatóan a piacon hatékonyan értékesíthető, a befektetett erőforrások megtérülését biztosítja.

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.09.28.
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2019-00802


KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: HÁZAK ÁSZA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
PROJEKT CÍME: HÁZAK ÁSZA KFT KOMPLEX TERMELÉSI KAPACITÁSBŐVÍTÉSE SIÓFOKON
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 248 684 427 Ft
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50,00 %
A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A vállalkozás fő tevékenysége fém épületelem gyártása (TEAOR 2515/08), amely kizárólag saját fejlesztésű fém-épületelem gyártását és értékesítését jelenti.

Célunk, hogy az elkövetkező három évben az újonnan létrehozott termelőkapacitásoknak köszönhetően az ország teljes területén könnyen elérhetőek és megismerhetőek legyenek a szolgáltatásaink, ezzel együtt pedig a fejlesztések eredményeként célunk a piaci részesedésünk jelentősen emelkedjen (konkrét cél a 10%-os piaci részesedés elérése).

Stratégiai célunk a fajlagos termelési költségek lefaragása, amely különösen fontos a jelenlegi, relatív magas rezsiköltségekkel terhelt időszakban.

A projekt keretében kialakításra kerülő siófoki gyártóterület teljes gépesítésével, műszaki felszerelésével, továbbá a hiányzó emberállomány feltöltésével 50 ajtó/nap kapacitás is elérhető a jelenlegi 18 ajtó/nap kapacitásról. A tervezett kapacitás: évente 10000 db biztonsági ajtó legyártása hazai és export piacra.

A pályázat keretében megvalósuló projektelemek:

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.31.
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.7-20-2021-00002

Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!