A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Biztonságos és szép: üveges bejárati ajtó

2020.02.13

Biztonságos és szép: üveges bejárati ajtó

Ebben a bejegyzésben az üveges bejárati ajtókat vizsgáljuk meg közelebbről. Egy ház építése, de egy lakás felújítása is rengeteg költséggel és nem várt gondokkal jár. Bár mindenki alapos tervezéssel és költségvetéssel indul neki az építkezésnek, biztosra vehetjük, hogy érnek majd bennünket meglepetések. Ezért is érdemes minden olyan lehetőségnek utána járni, amivel csökkenthetjük a kellemetlen pillanatok számát és a váratlan kiadásokat.

Természetes, hogy építkezésnél mindenki arra törekszik, hogy ahol csak tud, spóroljon, de hosszú távon mindenképpen a minőség a kifizetődő. A minőséget pedig meg kell fizetni. Szerencsére mára már olyan lehetőségek kínálkoznak az építőanyagok és a kivitelezés kapcsán is, amelyek nem kerülnek vagyonokba, mégis kiváló minőséget képviselnek. Nincs ez másképp a nyílászárók esetében sem.

Biztonsági ajtó

Az ablakok, beltéri, terasz és bejárati ajtók terén óriási a választék. Hogy milyet választunk, azt jelentősen befolyásolja az ár-érték arány, az anyaghasználat, a kivitelezés minősége vagy az üveges bejárat kialakításának lehetősége. A bejárati ajtók esetében elsődleges a biztonság. Akár zárt lépcsőházba nyílik az ajtónk, akár családi házunk főbejáratára keresünk megoldást, a biztonsági bejárati ajtó minden esetben jó és kifizetődő döntés. Akkor sem kell aggódnunk, ha bevilágító ablakok, üvegbetétek is a bejárat részét képezik, hiszen ezek biztonsági üvegből is készülhetnek.

Ajtócserénél egyre többen döntenek az acélbetétes, faborítású biztonsági ajtók mellett. Az ilyen típusú ajtók biztonsági felszereltsége tökéletes védelmet nyújt otthonunk és értékeink számára. A biztonsági ajtó masszív keretből, betörhetetlen ajtólapból és professzionális zárakból áll, így biztosítva az ellenőrizhető ki- és beengedést. Az ajtókon található optikai kitekintővel minden alkalommal meggyőződhetünk arról, hogy kinek készülünk ajtót nyitni. Amennyiben nem opálos, homályosított üveges bejáratunk van, szintén könnyedén meggyőződhetünk az ajtó előtt álló személyéről.

Elegáns megoldás: üveges bejárati ajtó

A biztonság mellett az ajtó külseje is döntő lehet a választásban. Lehetőség szerint olyan gyártót keressünk, aki az ajtó kialakításánál figyelembe veszi egyéni elképzeléseinket. Az egyedi méret, a bőséges színválaszték, a számos kilincsgarnitúra sokféleképpen variálható. Az üvegbetétek és bevilágító ablakok alkalmazása is sok változatban elérhető.

Üveges bejárati ajtóval természetes fényt juttatunk a lakás egyik, ha nem a legsötétebb helyiségébe. Más a hangulata egy sötétségbe burkolózó előszobának, mint egy természetes fényt kapó előtérnek. Természetes fénnyel kellemes, barátságos hangulat fogadja a haza és vendégségbe érkezőket.

Természetes fény

Az üveges bejárati ajtó üvegjei készülhetnek sima üvegből is, de ilyenkor rácsot kell felszerelni a biztonság érdekében. A huzalos üvegbetét is biztonságos, bár esztétikailag talán nem mindenki számára vonzó. Népszerű az úgynevezett katedrál üvegezés, amely mintás és bordázott. A savmart verzióban a mintázat megmarad, de sík lesz az üveg felülete.

Színezésben a fehér, sárga, barna-bronz színek a népszerűek, de az ólomüveg vagy egyéb díszüveg megoldások sem ritkák. Ha fontos, hogy ne csak sziluetteket lássunk, hanem tisztán kivehető legyen minden, ami a bejárat előtt történik, akkor válasszunk reflexiós üveget. Ennél a típusnál arra kell figyelni, hogy a tükörhatás miatt, lámpagyújtás után, kintről belátnak otthonunkba, mi viszont csak tükörképet látunk.




Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!