A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Blog

2019. augusztus 6.
Prémium bejárati ajtók

Nívó prémium kategóriás biztonsági ajtóA prémium bejárati ajtók elegáns kivitelei szemet gyönyörködtető látványban részesítik a megérkezőket. Számos előnnyel rendelkeznek, érdemes megfontolni beépítésüket.

De kezdjük az elején. Vendégségbe érkezünk egy családi házba. A kertkapu előtt állva becsöngetünk és várjuk, hogy vendéglátónk beengedjen. A kerítés és a kapu már jelzi számunkra, hogy belépünk a tulajdonos privát területére, itt húzódik a határ az idegen és a saját világ között. A kerten, udvaron keresztül elérünk a házhoz, ahol a bejárati ajtón keresztül jutunk be abba a térbe, amit otthonnak nevezünk.

Bővebben...2019. július 24.
Belépés csak engedéllyel – üveges bejárati ajtó

Nívó bejárati ajtó - Tökéletes biztonságAz ajtó, főleg, ha bejárati ajtóról beszélünk, a határt jelöli a kinti, idegen világ és a benti, magán tér között. Ideális esetben az ajtónyitó személye dönti el, hogy ebbe a magánszférába kit és mikor enged be. Sajnos azonban akadnak olyanok, akiket egy bezárt ajtó sem rettent el attól, hogy bejussanak az általuk kiszemelt ingatlanba. Éppen ezért kiemelten fontos egy strapabíró biztonsági ajtó, legyen az kültéri vagy beltéri, üveges vagy egyszerűbb kialakítású.Bővebben...2019. július 15.
Az otthon védelmében – biztonsági bejárati ajtó beépítése

Nívó biztonsági bejárati ajtóKevés fontosabb dolog van az életben annál, mint hogy családunkat, otthonunkat biztonságban tudhassuk. Az utóbbi időben megnőtt a kereslet a különféle biztonságtechnikai megoldások iránt, ami sajnos arra vezethető vissza, hogy értékeink fokozott védelmet igényelnek. Legyen szó önálló családi házról, társasházi otthonról, lakossági vagy kereskedelmi célból fenntartott lakásról, a biztonságos bejárati ajtók beépítéséről mindenképpen érdemes gondoskodnunk.Bővebben...
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2019. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!